Gastenboek

Teken het gastenboek

Marrit Aug 31 2022 6:30 AM
Hallo Jolijn,

Wij willen je bedanken voor de hulp tijdens de afgelopen 2 jaar. Na 2 jaar met zakkende cijfers, is Jorien het met jouw hulp weer beter gaan doen. Nog belangrijker is dat ze de lessen met jou als heel fijn en leuk ervaren heeft. Je had altijd leuke spelletjes, met name je escape room hoorde tot de favorieten.Wij kunnen het iedereen aanraden als je kind vastloopt op school, in ons geval in verband met dyslexie. Inmiddels is ze begonnen op de middelbare school en heeft ze daar veel vertrouwen in. Dank je wel en we komen elkaar vast nog wel eens tegen aangezien onze kinderen op dezelfde middelbare school zitten :-)


Groeten,
Marrit,Peter en natuurlijk Jorien
Natasja May 19 2022 6:56 AM
Hoi Jolijn,

Wat fijn dat er mensen zijn zoals jij die in het gat springen die scholen/leerkrachten niet kunnen/willen dichten. Door het harde werken van Daphne samen met jou gingen haar schoolresultaten omhoog. Gisteren kwam ze thuis met de uitslag van de IEP-toets, wat kan ze trots zijn op zichzelf! Dank je wel voor de afgelopen 1,5 jaar, wij gaan vol goede moed naar de middelbare school. Ik zou ouders met een dyslectisch kind die niet lekker meekomen op school zeker adviseren met particuliere RT aan de gang te gaan.

Groet Jeroen & Natasja en Daphne
Kars Jun 06 2021 9:52 AM
Jolijn was een goede, fijne en lieve hulp voor mij.
Ze deed grappige spelletjes waardoor de lessen leuk waren.
Door Jolijn lukt taal nu veel beter en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen.
Dank je wel, Jolijn!
Julia Apr 28 2021 1:53 PM
Jolijn heeft ons dochter de afgelopen 4 jaar 1 keer per week geholpen. Ze had een grote achterstand op school opgebouwd en had ook het vertrouwen in haar vaardigheden verloren. We zijn super blij dat we bij Jolijn terecht konden. Met haar rustige, lieve en geduldige manier van lesgeven heeft ze onze dochter het plezier in het leren terug gegeven en haar ondersteunt, haar zelfvertrouwen weer op te bouwen. Jolijn weet en voelt goed aan wat het kind nodig heeft om het beste uit zich zelf te halen. Ons dochter verheugde zich altijd op de lessen.

Jolijn, we willen je van harte danken voor alles! En we gaan je missen. Hartelijke groeten, Julia
Charlotte Apr 28 2021 1:37 PM
Bedankt Jolijn, door jou heb ik een grote achterstand ingehaald. ik ga je RT lessen missen en jou natuurlijk ook :). Jou RT lessen zijn interessant en leuk, je leert er heel veel. Je hebt me echt geholpen. Ik ga je missen.

Groetjes, Charlotte :D
Cecilia Dec 04 2018 3:11 PM
Jolijn worked with our daugher for maths and she has done amazing work! She is structured, supportive and really tries to make it fun for an 8 year old! I can highly recommend her for any additional bijles support!
Rita Jul 13 2018 12:37 PM
Onze dochter Resa heeft de afgelopen 15 maanden 2x per week, op school via een arrangement, begeleiding gehad van Jolijn. Ze heeft enorme stappen gemaakt! Ze ging van ver onder gemiddeld in groep 7 naar iets boven gemiddeld in groep 8. Een flinke prestatie van zowel onze dochter als van Jolijn.

Jolijn's rust, geduld en duidelijke uitleg zorgen ervoor dat Resa de stof beter begreep en kon verwerken. Ook naar ons en de juf toe kwam ze altijd haar afspraken na en had vaak goede suggesties.

Nu gaat onze dochter naar de middelbare school en is de begeleiding afgelopen. Wij zijn Jolijn enorm dankbaar voor wat ze voor onze dochter heeft gedaan!
evelien Jul 05 2018 9:52 AM
Lange tijd hebben wij gebruik gemaakt van de ondersteuning van Jolijn. Eerst voor onze zoon. Olivier kreeg dyslexiebehandeling van E-vizier. Jolijn hielp hem met zijn huiswerk hiervoor. Daarnaast heeft zij hem ook geholpen met het emotioneel omgaan met het hebben van dyslexie. Met resultaat; Nu in groep 7 heeft hij een prachtig HAVO/VWO advies gekregen!

Afgelopen jaar heeft Jolijn ook onze dochter geholpen met dyslexie problemen en vooral op het gebied van rekenen heeft zij een enorme stap kunnen maken.

Het contact met Jolijn heb ik als moeder altijd heel positief gevonden. Een luisterend oor, duidelijke afspraken; heel fijn! Ook de kinderen zijn altijd met veel plezier naar haar toe gegaan. Vanwege onze verhuizing komt er nu helaas een einde aan de begeleiding van Jolijn.

Jolijn; Super bedankt!!
Victoria Apr 22 2018 5:18 PM
Ik heb een tijd lang bijles gehad van Jolijn. Ik vond het super leuke lessen! En ik heb er veel van geleerd. Het ging niet heel goed met mijn cijfers en toen ging ik bij Jolijn op bijles en kreeg als voorlopig advies HAVO in groep 7 en dit jaar (groep 8) heb ik zelfs VWO gehaald.

En wij als ouders zijn ook heel blij en trots op Victoria dat ze zoveel progressie heeft laten zien, mede door de RT en het harde werken samen met Jolijn. Zeker een aanrader en aanbeveling.
Ingrid moeder sophie Apr 10 2018 4:59 PM
Wat doe je als je kind ineens met rekenen naar beneden keldert op school?
In ons geval:.....Jolijn bellen!
We hadden al heel goede ervaringen met Jolijn bij onze middelste dochter met dyslexie. In een jaar was zij enorm vooruitgegaan met lezen en was haar zelfvertrouwen in het lezen door de aanpak van Jolijn sterk toegenomen en lezen is voor haar nu geen probleem meer.
Ook dit keer heeft Jolijn Sophie vertrouwen gegeven en stap voor stap de moeilijke sommen aangeleerd en geoefend. Jolijn is heel lief en geduldig met de leerlingen. Sophie ging met plezier naar de bijles en nu 9 maanden verder is Sophie op haar niveau en zijn de bijlessen niet meer nodig.
Jolijn, heel erg bedankt weer voor je hulp; je bent de beste!
Ingrid
Bianca Jansen Aug 22 2016 8:21 AM
22 augustus 2016

De eerste maandagochtend na de zomervakantie. De eerste maandag na een vakantie dat Jolijn na school geen RT komt geven aan onze dochter.

Anderhalf jaar lang heeft Jolijn met veel rust en geduld hard gewerkt om onze dochter beter te leren spellen, rekenen en klokkijken. Na elke periode een heldere verslaglegging over de behaalde doelen. Vandaag is Isis begonnen in groep 8 en we hebben mede door Jolijn duidelijk waar de leerproblemen liggen. Deze zijn niet opgelost, maar Isis en wij hebben veel handvaten gekregen om zelf verder te kunnen.

Maar vandaag voelt het toch een beetje extra raar! We gaan Jolijn en de extra RT missen. Dank je wel voor alles de afgelopen jaren.

Vriendelijke groet, William, Bianca en Isis